Meteen naar de inhoud

Over

Transport

Dagstaat.com is dé oplossing voor charterbedrijven, transportondernemers en óók voor eigen rijders. Heb direct inzicht in gewerkte uren, beheer je eigen klanten, medewerkers en maak professionele documenten richting uw afnemers. Middels de calculatiemodule en de vele PDF en Excel export mogelijkheden is een boekhoudpakket eenvoudig aan te sluiten.

Service

Dagstaat.com is dusdanig flexibel in te richten dat ook service- en onderhoudsmonteurs de urenverantwoording met Dagstaat.com eenvoudig kunnen invullen. Daarnaast zijn kilometers, verrichte werkzaamheden en materiaalverbruik van belang. Gewoon, op een smartphone of tablet naar keuze!

Bouw

Opleveringen van projecten, voortgang, en nette verantwoording van uren is in elke branche belangrijk. Omdat je als timmerman of dakdekker liever foto’s vastlegt vanaf je smartphone op de projectlocatie heb je veel minder administratieve handelingen achteraf. Jij blij, uitvoerder blij, klant blij!

Waarom

Noodzaak voor digitalisering.

De behoefte voor midden- en kleinbedrijf om te digitaliseren is sterk aanwezig. Bestaande softwareoplossingen eisen vaak hoge investeringen vooraf en omvatten zoveel functionaliteit dat het zijn doel voorbij schiet zowel in gebruik als kosten. Dat kan anders vinden we bij Dagstaat.com. Onze software is direct beschikbaar voor mobiel, tablet en desktop. Geen hoge investeringen vooraf en u krijgt modules die écht toegevoegde waarde bieden!